Basisschool Op de Heuvel
Openbare Basisschool de Sieppe
Kindcentrum Op De Horst
Basisschool Breedeweg
Stichting Primair Onderwijs Groesbeek
Basisschool Titus Brandsma
Basisschool Adelbrecht Windekind
Basisschool Vossenhol
Basisschool Carolusschool
Domino kindercentrum
{"visible_panels":"10","width":"1400","height":"410","orientation":"horizontal","panel_distance":"5","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"click","shadow":"false","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

SPOG Condor College

Stichting Primair Onderwijs Groesbeek (SPOG) en Stichting Primair Onderwijs Condor (SPO Condor) vormen samen het SPOG-Condorcollege.

Het beleid van beide stichtingen is  erop gericht de kwaliteit van het onderwijs voortdurend te verbeteren. Investeren in de scholing van ons personeel is hierbij een belangrijk speerpunt. Het is van essentieel belang behalve bevoegd ook bekwaam personeel in dienst te hebben. Werken in het primair onderwijs vraagt om een brede inzetbaarheid van mensen.

De samenleving is voortdurend in beweging en doet daarbij ook een beroep op het onderwijs. Leren en ontwikkelen is immers een continu proces. Leren leren doen wij samen! Dat is ons motto. Binnen dit SPOG-Condor college bieden wij (na)scholing aan alle leraren, schoolopleiders, AC-ers, onderwijsassistenten, studenten en directeuren aan.

We bieden via deze site een groot aantal cursussen, scholingen en e-learnings aan. Daarnaast kun je je direct inschrijven voor een cursus en/ of e-learning module. De kosten voor de cursussen, workshops en e-learnings worden door SPOG en SPO Condor vergoed.

Hieronder het aanbod voor het schooljaar 2024-2025.

Indien je nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met:

Marc Coolen – marc.coolen@spog.nl

SIENN