Basisschool Op de Heuvel
Openbare Basisschool de Sieppe
Kindcentrum Op De Horst
Basisschool Breedeweg
Stichting Primair Onderwijs Groesbeek
Basisschool Titus Brandsma
Basisschool Adelbrecht Windekind
Basisschool Vossenhol
Basisschool Carolusschool
Domino kindercentrum
{"visible_panels":"10","width":"1400","height":"410","orientation":"horizontal","panel_distance":"5","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"click","shadow":"false","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

Leerkracht middenbouw Basisschool Op De Heuvel (1.0) 

Ben jij een gepassioneerde leerkracht die graag deel uitmaakt van een hecht team? Basisschool Op De Heuvel is op zoek naar een enthousiaste en bevlogen leerkracht voor onze middenbouw. 


Over Basisschool Op De Heuvel
 

Basisschool Op De Heuvel is een dynamische school gelegen in het wijkcentrum van “Op De Heuvel” in de wijk Stekkenberg te Groesbeek. Onze school, omgeven door de prachtige natuur van het Groesbeekse bos en nabij het avonturenbos, biedt een inspirerende leeromgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wij werken met Unitonderwijs, waarbij samenwerken en gepersonaliseerd leren centraal staan. 

 

 Wat maakt ons uniek? 

– Unitonderwijs: Bij ons staat Unitonderwijs centraal, waarbij we leerlingen in units begeleiden en stimuleren tot zelfstandig en samenwerkend leren. 

– Natuurlijke Leeromgeving: De nabijheid van het avonturenbos biedt ons unieke mogelijkheden om buitenlessen te geven en de natuur te integreren in ons curriculum. 

– Samenwerking: We werken nauw samen met twee andere scholen in Groesbeek: Jenaplanschool Adelbrecht Windekind en SBO Carolus, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor professionele ontwikkeling en kennisuitwisseling. 

– Kleinschalig en Gezellig Team: Bij ons voel je je snel thuis in ons kleine, maar zeer betrokken en gezellige team van collega’s. 


Jouw Profiel 

Als leerkracht middenbouw bij Basisschool Op De Heuvel ben je meer dan alleen een docent; je bent een coach, mentor en inspirator voor onze leerlingen. Wij zoeken iemand die: 

– Passie voor Onderwijs: Je hebt een grote passie voor onderwijs en een hart voor kinderen. 

– Ervaring met Unitonderwijs: Ervaring met of een sterke interesse in Unitonderwijs is een pre. 

– Samenwerkingsgericht: Je werkt graag samen met collega’s, ouders en externe partners om het beste uit elk kind te halen. 

– Flexibel en Creatief: Je bent flexibel, creatief en denkt in mogelijkheden, vooral als het gaat om buitenlessen en het benutten van onze natuurlijke omgeving. 

– Professioneel en Betrokken: Je bent professioneel, betrokken en bereid om je voortdurend te ontwikkelen en bij te leren. 


Wat bieden wij?
 

– Inspirerende Werkomgeving: Werken in een natuurlijke omgeving met volop mogelijkheden voor buitenonderwijs. 

– Professionele Ontwikkeling: Ruimte en ondersteuning voor professionele groei en ontwikkeling, mede door samenwerking met onze partner scholen. 

– Betrokken Team: Een hecht en gezellig team dat jou met open armen ontvangt en ondersteunt. 

– Vaste Aanstelling: Een contract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. 

 

Interesse? 

Voel jij je aangesproken door deze vacature en wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie vóór 01-08-2024. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris Verwey via 0630630295 of iris.verwey@spog.nl

Basisschool Op De Heuvel 

Wijkcentrum Op De Heuvel 

Stekkenberg, Groesbeek 

Kom jij ons team versterken en bijdragen aan een inspirerende en avontuurlijke leeromgeving voor onze leerlingen?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! 

SIENN